Mataró acollirà la XIII Festa de la Comunicació

Els premis de Comunicació Local s’entregaran al poliesportiu municipal Eusebi Millán

La propera edició de la Festa de la Comunicació, que cada any organitza la Diputació de Barcelona, i que ara viurà la seva 13a edició, se celebrarà al Poliesportiu Municipal Eusebi Millán el proper 31 de gener de 2003.


177 candidatures de 135 mitjans de comunicació locals i comarcals s´han presentat enguany als Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, que es lliuraran en el decurs de la festa i que enguany arriben a la 22a edició.

D´aquestes 177 candidatures, 63 corresponents al Tasis Torrent (XXIIa. edició) de premsa local; 34 al Rosalia Rovira (XVIIIa. edició) de ràdios municipals; 34 al Miramar (XIVa. Edició) de televisions locals; 32 a l´Arrel (XIVa. edició) de butlletins municipals; i 14 a La Malla (VIa. edició) de noves tecnologies.

Els Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona estan dotats amb 55.000 euros i compten també amb un Premi d’Honor destinat a reconèixer la tasca en favor de la comunicació a Catalunya efectuada per una persona, mitjà de comunicació o organisme públic o privat.

En aquesta edició, a les bases dels apartats Rosalia Rovira de ràdios municipals i Miramar de televisions locals s´han introduït algunes modificacions, creant-se un nou premi, dotat amb 7.500 euros, per destacar els millors programes d´entreteniment, magazine o de ficció de producció pròpia. Per la seva banda, es manté el premi a programes de caràcter informatiu o divulgatiu de producció pròpia, dotat també amb 7.500 euros. Per la seva banda, el premi a la millor publicació local és de 15.000 Euros (1.663.860 pessetes), mentre que els premis al millor butlletí municipal i millor iniciativa local en el camp de les noves tecnologies pugen a 5.000 euros cadascun (831.930 pessetes) .