Més de 1400 puntaires, aquest diumenge a la Riera d’Arenys de Mar

Aquest diumenge l’Associació de Puntaires Flor d’Alba d’Arenys de Mar, ha organitzat la Trobada de Puntaires a la nostra vila, on de moment s’hi ha inscrit més de 1400 puntaires de tot el principat. D’aquesta manera, el certamen arriba a la seva vuitena edició augmentant cada any els index de participació.


Durant tot el matí de diumenge, des de les 10 fins a la 1 del migdia, les puntaires s’instal·laran al bellmig de la Riera, a partir del giratori del carrer Olivar en amunt.

A banda de poder veure els treballs dels boixets i coixins de les puntaires, l’organització ha previst un seguit de parades amb articles relacionats amb el món de la punta i la randa. L’Associació d’Amics de la Puntaire d’Arenys de Mar, també hi tindrà una amplia presència.

En cas de pluja, la trobada es durà a terme al Calisay.

A 2/4 d’una del migdia, hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Collblanc a la plaça de l’Església.

El Museu Marès de la Punta obre les portes a les puntaires

En motiu de la trobada de puntaires, el Museu Marès de la Punta estarà obert a tot el públic en el seu horari habitual de 11 a 1 del migdia.


AVÍS de la POLICIA LOCAL

A partir de les 23.00 hores de dissabte 27 d’abril, estarà prohibit l’estacionament a la zona blava compresa entre el giratori del carrer de l’Olivar i la sortida del carrer de l’Església.

El diumenge dia 28 d’abril, fins a les 14.00 hores, estaran prohibits la circulació i l’estacionament a la via afectada. Preguem disculpin les molèsties.

Gràcies per la seva col·laboració,

Policia Local d’Arenys de Mar
Regidoria de Governació i Regidoria de Cultura.Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura

24 d’Abril de 2002