Nou programa de suport a treballadors/es autònoms del Maresme

Sessió informativa: dijous 22 de març a les 13:00h al Consell Comarcal del Maresme

 

El conveni subscrit entre el Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Universitària Martí l’Humà permet dur a terme una nova edició del projecte Consolida’t al Maresme. Aquest programa, promogut pel Departament d’Empresa, Afers Socials i Famílies de Catalunya, va adreçat a treballadors i treballadores autònomes que volen enfortir i consolidar el seu negoci, a ex-autònoms que vulguin reemprendre l’activitat econòmica i a microempreses.  El 22 de març a les 13h es farà una sessió informativa al Consell Comarcal del Maresme per explicar en què pot ajudar el Consolida’t a les persones que s’hi inscriguin. Per assistir a la sessió informatiu us hi podeu inscriure en AQUEST FORMULARI.

Per cinquè any consecutiu, els treballadors i treballadores autònomes del Maresme que necessitin suport per fer enfortir i consolidar el seu negoci poden participar en el  Consolida’t.


Qui pot participar?

ü   Domicili fiscal i residència a Catalunya

ü   Treballador/a autònom/a. (No cal una antiguitat mínima o màxima com a persona autònoma)

ü   Treballador/a autònom/a econòmicament dependent (TRADE).

ü    Estar donat d’alta al règim d’autònoms integrat en un societat civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000,00 € anuals).

ü   Has cessat la teva activitat com a treballador/a autònom/a i vols tornar a re-emprendre (en aquest cas cal estar donat/da d’alta al SOC com a demandant i disposar de la baixa com a autònom/a).

ü   Per primer any, no és un requisit l’estar al corrent de pagament d’impostos i Tresoreria.

Què t’oferim?

ü   Acompanyament d’un assessor personal per analitzar les teves fortaleses i àrees de millora i dissenyar plans d’acció per a impulsar el teu negoci.

ü   Formació específica (presencial i online).

ü   Assistència gratuïta a seminaris i conferències impartits per la FUMH.

ü   Un ventall de professionals al teu servei.

ü   Visibilitat pel teu negoci.


A la sessió informativa programada el dijous 22 de març a les 13h es donarà tota la informació.

També podeu demar informació al Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme. Tel 93 693 14 50