Obert el termini de presentació d’obres al 3er concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere

TERMINI DE PRESENTACIÓ D’OBRES AMPLIAT FINS AL 28 DE JUNY

El Consell Comarcal del Maresme ha obert el termini per participar en la tercera edició del Concurs literari de relats curts per la diversitat sexual i de gènere. Les obres es poden presentar fins les 24 hores del 28 de juny a través de dues vies: mitjançant instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme o bé enviant aquest formulari específic.

Tal i com estableixen les Bases, poden participar-hi totes les persones majors de 18 anys que resideixin en el Maresme i ho poden fer presentant relats curts que hauran de tenir com a tema central la diversitat sexual i de gènere i, a més, han de fer alguna referència al Maresme; han d’estar redactades amb un llenguatge inclusiu; poden estar escrites en català o en castellà; han de ser inèdites i no poden excedir d’una pàgina. Consulteu LES BASES

Un jurat – format per representants del teixit asociatiu LGTBI del Maresme, d’entitats de lletres i de persones escriptores de la comarca- serà l’encarregat de determinar les 3 millors obres literàries.