Ous estrellats amb foie i fesols del ganxet de Malgrat de Mar

Descripció Aquesta recepta ha estat facilitada pel restaurant Arc de Tapes de Malgrat de Mar Ingredients

Per a 4 persones:
400 g de fesols del ganxet de Malgrat de Mar cuits
100 g de foie d’anec fresc
2 ous grossos

Elaboració

En una paella sense gens d’oli i que no estigui faire calenta, s’hi couen uns trossos de foie d’ànec fresc que ja deixen anar el seu propi greix. Quan s’hagi desfet part d’aquest greix, s’hi afegeixen els fesols del ganxet, que prèviament haurem posat en remull i bullit el dia abans, i se salta tot just perquè agafin el gust del foie.

Agafem dos ous grossos i els fregim sense que quedin gaire fets. Emplatem els fesols i els trossos de foie i hi afegim els dos ous ferrats per sobre. Els esparraquem amb dos ganivets perquè quedin ben rencats i repartits i els servim a la taula.

Restaurant

Arc de Tapes de MALGRAT DE MAR

Productes Llegums