Per Sant Zenon exposem els rellotges domèstics arenyencs del segle XVIII

Es tracta d’una exposició de set rellotges catalans del segle XVIII fabricats per la família Roca d’Arenys. Aquests rellotges són unics a tot Europa per la seva forma de construcció.

L’exposició de rellotges es podrà veure al Museu Marés de la Punta des d’aquest divendres fins al proper 14 de juliol. 4 dels exemplars exposats, pertanyen al fons del Museu d’Arenys, mentre que els altres 3, estan dipositats a l’Ajuntament d’Arenys de Munt, i seran exposats també aquests dies. L’entrada a l’exposició i la visita al Museu aquests dies es gratuïta.


El dijous al mateix Museu Marés de la Punta, Josep Maria Pons i Guri, i Montserrat Rodríguez Fita, presentaran el llibret Una antiga rellotgeria arenyenca Arenys d’Amunt 1742-1837, Arenys de Mar, 1799-1837. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda. Us recordem que aquest llibret, és el monogràfic que cada edita l’Ajuntament d’Arenys de Mar conjuntament amb el programa de Sant Zenon. Podeu trobar la versió del llibret en xarxa, i conèixer el món de l’antiga rellotgeria arenyenca, així com d’altres exemplars de rellotges arenyencs.

A partir del dia 8 de juliol, i coincidint amb el seminari de ret-fi català que es fa al mateix Museu, es podrà veure també una interessant exposició de coixins de punta de tot el món. Fins al dia 20 de juliol.

I encara aquests dies de Festa Major, hi ha una tercera proposta d’exposició a la Sala del Calisay. Podeu trobar més informació des d’aquí.

Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura