Renda Bàsica d’Emancipació (RBE)

Ajuts als joves concedits pel Ministeri

L’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme gestiona la prestació de renda bàsica d’emancipació (RBE) que presentin els joves d’entre 22 i 30 anys de tots els municipis del Maresme, tret de Mataró i El Masnou que disposen d’oficina municipal pròpia.
Les sol·licituds es poden presentar a partir del dilluns 14 de gener de 9.00h a 14.00h. No cal demanar cita prèvia, però es convenient que abans de portar la documentació, ens truqueu per assegurar-vos que no us falta cap document (Telèfon: 93 741 16 16)

ATENCIÓ: La Generalitat va modificar els formularis que cal presentar per accedir als ajuts el divendres 25 de gener de 2008. Els impressos modificats són: les declaracions responsables per a la renda bàsica d’emancipació i la sol·licitud per a la prestació. També ha estat modificada la informació de la convocatòria.

 
Informació sobre la convocatòria de la prestació de renda bàsica d’emancipació i requisits que han de complir els aspirants a la prestació


– 
Llistat entitats financeres col·laboradores amb la RBE{|}http://www.mviv.es/es/index.php?option=com_content&task=view&id=954&Itemid=954#Entidades 
Format word
Cal presentar 2 còpies i recordeu que han d’anar signades.


-Declaració responsable.
 
Format PDF

–  
Format word


– 
Ofici d’entrada de sol·licituds a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme
Cal presentar 2 còpies signades.{.d}