S’entreguen a Premià de Dalt els diplomes del Taller d’Ocupació i del curs de Secretariat Internacional

Dilluns,19 de març, a partir de les 8 del vespre, l’alcalde i el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica entregaran els diplomes a les alumnes.


Les alumnes del Taller d’Ocupació d’Auxiliars de Geriatria i del curs de Secretariat Internacional, ambdós realitzats l’any 2000 i organitzats a través del Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica, rebran els diplomes acreditatius a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Cal recordar que les dues actuacions van estar subvencionades pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

A nivell d’inserció laboral, de les 8 alumnes inscrites al taller de Geriatria, 5 han trobat feina arran de la realització del curs, i de les 15 inscrites al curs de Secretariat, 12.

Premià de Dalt és l’únic municipi del Maresme que ha organitzat, dos anys seguits, un Taller d’Ocupació, primer el d’Auxiliar de Geriatria i, enguany, el de Manteniment de Jardins, que acaba a mitjans del mes de maig. L’objectiu pel 2002 és el de sol·licitar i desenvolupar un programa de Tallers d’Ocupació especialitzat en el Disseny de Pàgines Web, adreçat al col·lectiu de persones aturades majors de 25 anys.

NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net