Sopa de fesol del ganxet amb bacallà

Descripció Aquest plat el podeu harmonitzar amb Roura Rosat Merlot 2010, celler Roura Ingredients

Per a 4 persones:
12 cullerades de fesol del ganxet cuit
300 g de bacallà
6 cebes tendres
4 tomàquets vermells
4 cullerades d’oli d’oliva negre
4 cullerades d’oli d’oliva verge
Vinagre tipus Cabernet
Cerfull
Sal

Elaboració

Per començar, es trituren els fesols, un cop estan ja cuits, amb una mica de suc fins arribar a obtenir una crema ben fina. A continuació, es talla el bacallà a daus i es blanquegen les cebes tendres sense que perdin color. Tot seguit, es tallen per la meitat i es treuen les llavors dels tomàquets.

En un plat gran, es munten decorativament les cebes tendres, el bacallà i les llavors dels tomàquets amb una mica de sal marina. Per acabar, se salseja amb l’oli d’oliva negre, unes gotes de vinagre, un cordó d’oli d’oliva verge i es decora amb el cerfull.

Restaurant

Cafeteia Rostisseria Montse
TORDERA

Productes Sopes i cremes