Un exalumne de Ciències Empresarials de l’EUM, nou gerent del Col.legi de Veterinaris de Barcelona

 

L’exalumne de Ciències Empresarials de l’
Escola Universitària del Maresme (EUM)
, el mataroní Francesc Masoller, ha estat nomenat nou gerent del Col·legi de Veterinaris de Barcelona. Masoller es va incorporar al seu nou càrrec fa uns dies. Masoller va seguir els estudis a l’EUM en règim nocturn.
La seva progressió professional ha estat molt ràpida i ferma. Va començar com a auxiliar administratiu a una empresa de la comarca i després de 5 anys va passar a ocupar el càrrec de Cap del Departament de Comptabilitat a la companyia Servei Empresa de Vilassar de Mar. Poc temps després, va ser nomenat Director General de Món Rural, càrrec que ha ocupat fins a la seva incorporació a la gerència del Col·legi de Veterinaris de Barcelona.
Francesc Masoller comenta que li ha ajudat molt la formació rebuda com a estudiant de Ciències Empresarials en règim nocturn. {c}”A l’EUM expliquen teoria, però et preparen sobretot per al món laboral, aplicant, per exemple, els programes que fan servir les empreses avui dia, fet que t’ajuda a enfrontar la feina amb més garanties”{c}. Malgrat que no és molt amic de donar consells, assegura que {c}”els estudiants tenen por al món laboral. En general, tenen poques expectatives i estem més preparats del que ens pensem. No s’ha de tenir por a tenir aspiracions, tot i que els càrrecs s’han de treballar, no et venen sols”. Afegeix que “parteixes d’uns estudis i a partir d’aquests has de demostrar que ets vàlid. T’has de fer valorar, però primer cal demostrar. Et fitxen per fer una feina, no unes hores”{c}. Francesc Masoller té 30 anys i parla anglès, alemany, català i castellà.