Vilassar de Mar es mulla per l´esclerosi múltiple

La Piscina Municipal de Vilassar de Mar s´uneix a la campanya “Mulla´t per l´esclerosi múltiple” aquest diumenge 7 de juliol. La piscina romandrà oberta, de 9 del matí a 3/4 de 2 de la tarda, perquè s´acostin totes les persones que vulguin col·laborar amb la campanya.

Pel que fa a l´entrada a la piscina, les persones no abonades pagaran el preu d´inscripció diària (4,35 euros), diners que aniran a parar íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. Les persones abonades a l´equipament podran fer una col·laboració econòmica per a la campanya. A l´entrada de la piscina hi haurà una parada informativa que donarà a conèixer la campanya on es faran els donatius i es vendran productes relacionats amb la fundació, com samarretes. En aquest mateix estand les persones que vulguin col·laborar nedant deixaran en un registre els metres nedats i així mateix rebran uns diplomes acreditatius de la seva participació a la campanya.


Aquesta és la segona vegada que Vilassar de Mar s´acull a la Campanya Mulla´t per l´Esclerosi Múltiple que és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple a tot l´Estat. Alhora és un acte de participació ciutadana i de recaptació de fons, amb l´objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia.