20.04.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
La Comarca
ajuntamentspoblació del maresme
mitjans de comunicació locals i comarcalsResultats electorals

El Maresme

La comarca del Maresme, amb 398,5 kmde superfície, és una de les set comarques més petites de Catalunya. Tot i això és la quarta comarca més poblada.

Situada a l'est del país, s'estén a través d'una franja de territori estreta i allargada entre la Serralada Litoral i la costa. Muntanya i mar que fan que parlem d'un territori identificat amb el verd i el blau. Una comarca, a més, amb una climatologia privilegiada gràcies a la protecció de la serralada. Gaudeix d'un clima agradable, mediterrani, de cel clar i lluminós que li permet gaudir d'un 75% de dies assollejats a l'any. 

La comarca està formada per 30 municipis amb una població que oscil·la entre els gairebé 700 habitants d'Òrrius i els 124.000 de Mataró que n'és la capital administrativa.

Apunts històrics


moure's en transport públicturisme maresmeMeteomar-El temps
Destaquem:

maridatge dels sentits

El proper dijous 25 d'abril a les 12.30h es presentarà a la sala de plens del Consell Comarcal del Maresme la tercera edició del Maridatge dels Sentits i el II Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d'Argent, que tindran lloc a Teià del 30 d'abril al 5 de maig.

L'acte comptarà amb la presència dels presidents del Consell Comarcal, Josep Triadó, i del Consorci Costa de Barcelona-Maresme, Joaquim Arnó, així com de l'alcalde de Teià, Andreu Bosch. També es prevista la participació de sengles representants de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.
més informació >

informació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Pla estratègic Maresme 2015
banner acord mobilitat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12