Assaborim el Maresme al 2015 amb el calendari de Productes de la Terra

 

El CCM aposta per posicionar el Maresme com a territori Km0, una comarca plenament compromesa amb el consum responsable i de proximitat. En aquesta línia de treball,el projecte Productes de la Terra Maresme, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, acompanya els productors i artesans alimentaris en la promoció dels seus productes. I perquè tinguem ben presents els sabors de la nostra comarca al llarg de tot l’any, s’ha editat el calendari 2015  que, mes a mes, ens proposa un producte de temporada.  

En els seus 5 anys de vida, el calendari de Productes de la Terra Maresme ha esdevingut una de les publicacions més esperades quan ens acostem a finals d’any. El calendari 2015 està il·lustrat amb imatges de la fotògrafa Marga Cruz que destaca el rang de “delicatessen” dels diferents productes. Són imatges amb un ric impacte visual que ressalten els colors, les formes i les textures de cada aliment. Un conjunt gràfic que desperta els cinc sentits tot projectant el moment de parar taula i assaborir  pèsols, maduixes, cireres, mongetes del ganxet, verdures, formatges, pa, dolços, melmelades, embotits i productes del mar regats amb vins de la DO Alella o de les cervesses artesanes que es comencen a fer un lloc destacat dins l’artesania alimentària maresmenca. 

En total se n’han editat 5.000 exemplars que s’han fet arribar als ajuntaments, a les oficines de turisme, al Palau Robert, a les cooperatives alimentàries i als productors que hi han col·laborat  per tal que en facin la distribució. També es poden demanar al propi Consell Comarcal i al Consorci de Turisme del Maresme.

També el podeu visualitzar i descarregar clicant sobre la imatge: