El calendari 2019 de Productes de la Terra Maresme promou el consum de proximitat

 

El calendari 2019 de Productes de la Terra Maresme ret homenatge a les maresmenques i els maresmencs que aposten per un consum de proximitat, responsable i de qualitat. La sortida del calendari coincideix amb l’entrada en funcionament del compte d’instagram @mengemmaresme que promociona els productes agroalimentaris i d’elaboració artesanal del Maresme.

Maresmencs i maresmenques anònimes i d’altres més coneguts com l’humorista Pep Plaza, la periodista i locutora Anna Borrell o l’excel·lent cuinera àvia Remei són els personatges que, mes a mes, conviden a consumir productes del Maresme. La fotògrafa Marga Cruz els ha captat gaudint d’una selecció de productes d’horta, de mar i elaborats artesanals, destacant els 6 productes singulars de la comarca: pèsols, maduixes, cireres d’en Roca, tomàquet pometa, vi DO Alella i coca de Llavaneres.

En aquesta edició 2019, a banda del llistat de productors que formen part del Cens de Productes de la Terra Maresme i dels restaurants adherits al projecte “Aquí servim productes de la terra Maresme”, es facilita informació sobre els productes propis de cada temporada. 

Productes de la Terra Maresme és un programa del Consell Comarcal del Maresme integrat a la Xarxa de Productes de la Terra que impulsa la Diptuació de Barcelona amb l’objectiu de dinamitzar l’economia agroalimentària i artesanal de la comarca posant en valor la qualitat dels productes de proximitat.

Podeu aconseguir el calendari 2019 als ajuntaments, als establiments dels productors i a les oficines del Consell Comarcal del Maresme. També us el podeu descarregar en format online: