EMPRENEDORIA EN CLAU FEMENINA

 


El Servei d´Emprenedoria, el SIAD Maresme (Servei d´Informació i Atenció a les Dones) i l´Associació Dones pel Futur hem unit forces per oferir un seguit de formacions per a potenciar l’emprenedoria femenina.

El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, dins el marc de l’oferta formativa de l’any 2019, presenta el projecte Emprenedoria en clau femenina.


Aquesta acció es duu a terme amb la col·laboració del SIAD (Servei d’Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Maresme) i de l’Associació Dones pel Futur.


Les necessitats de les dones emprenedores sovint són diferents i requereixen d’eines de sensibilització concretes. La voluntat d’aquesta acció és la de donar prioritat a mobilitzar grups integrats per dones per tal d’incentivar xarxes de col·laboració entre elles, estendre i encomanar l’apoderament del grup i donar claus formatives per a poder autoocupar-se.


En aquest aspecte, Emprenedoria en clau femenina té com a objectiu formar aquelles dones amb iniciatives empresarials per acompanyar-les en el procés de tirar endavant la seva idea de negoci i fer-la realitat amb èxit.


El passat mes de juny es va realitzar la primera de les ofertes formatives que contempla aquest projecte, concretament “Introducció al cooperativisme i aspectes bàsics de la gestió cooperativista“, de 4 hores de durada.


El calendari formatiu previst per als propers mesos és el següent:  • Emprendre en femení: 17 i 25 de setembre de 9.30h a 13.30h

  • Training financer per a dones emprenedores: 1, 8 i 15 d’octubre de 9.30h a 13.30h

  • Com fomentar les habilitats comercials: 23 d’octubre de 9.30h a 13.30h

  • Sóc una empresa responsable, com ho demostro?: 12 i 19 de novembre de 16h a 18hPodeu consultar més informació dels cursos i fer les inscripcions en el següent enllaç.


 

Aquest programa formatiu es complementa amb el servei personalitzat d‘Assessorament que ofereixen els tècnics del Servei d’Emprenedoria.