L’Oficina d’Habitatge del Maresme es traslladarà un cop al mes a Sant Pol de Mar per atendre la ciutadania del municipi

A partir del mes de març la ciutadania de Sant Pol de Mar ja no s’haurà de traslladar del municipi per tramitar temes relacionats amb l’habitatge. Serà l’Oficina del Maresme la que, gràcies al conveni subscrit entre l’Ajuntament de la població i el Consell Comarcal, es desplaçarà per atendre les peticions ciutadanes.

El conseller d’Habitatge, Pep Ripollès, ha manifestat que serveis com aquest demostren que “quan les administracions anem de la mà hi ha un benefici directe de la ciutadania” tot afegint que la voluntat d’aquest Consell Comarcal és “posar a disposició dels ajuntaments tots aquells serveis que els facilitin la gestió diària i donar una millor cobertura a les necessitats de la població“.

Sant Pol de Mar serà el vuitè municipi on l’Oficina d’Habitatge del Maresme es desplaça en dies concrets per donar atenció directa a la ciutadania en temes com les diferents línies d’ajuts de lloguer, la inclusió d’habitatges a la Borsa comarcal de Lloguer, les inscripcions al Registre de sol·licitants d’habitatges de protecció oficial, informació relativa a l’Índex de referència de preus de lloguer o l’assessorament en el deute hipotecari i altres problemàtiques derivades de situacions d’emergència social.

Els municipis on es desplaça actualment l’Oficina d’Habitatge del Maresme són: Arenys de Mar, Canet de Mar, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

El servei a Sant Pol es prestarà el primer dimecres de mes i començarà el 6 de març. L’atenció es farà a les dependències municipals dels Serveis Socials (Plaça Antoni Sauleda s/n)

Aquest vídeo mostra el funcionament de la Borsa comarcal de Lloguer que gestiona el Consell Comarcal del Maresme: