El Maresme es bolca amb el Benvinguts a Pagès

Se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre

La sisena edició del Benvinguts a Pagès és molt especial. Recupera la presencialitat després de la celebració virtual de l’any passat a causa de la COVID-19.

Durant el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre les explotacions agrícoles, ramaderes i pageses tornen a obrir les portes per donar a conèixer a les persones consumidores d’on provenen els aliments que portem a taula. Això sí, cal fer reserva a la pàgina de Benvinguts a Pagès i a hores d’ara moltes explotacions i establiments del Maresme ja han penjat el cartell de “complet”.

En aquesta ocasió, el Maresme ofereix visita a 5 explotacions: Alta Alella, Can Pins, Celler Quim Batlle, Horta Ecològica Pla de Munt i Melmelària; Agrària Baixa Tordera ha programat diferents activitats; 4 establiments (Cabanes Dosrius, Hostal Portofino, Turisme Rural Can Rosich i Vila Arenys Hotel) ofereixen ofertes d’allotjament i 12 restaurants (Cal Víctor, Can Talamàs, El Turó, Espai Rural Cuina, L’Era Restaurant, La Morera, Món La Cata, Ragú Restaurant, Can Roca Tiana, Collsacreu “El Mirador dels Arenys des de 1963”, Els Garrofers i Tresmacarrons) se sumen a la celebració amb menús especials

Benvinguts a Pagès tot l’any

Tot i que la festa grossa de la pagesia catalana se celebrarà aquest cap de setmana, hi ha oportunitats per acostar-se al món de pagès al llarg de tot l’any.

Al Maresme hi ha 5 explotacions visitables:l’ Aula d’entorn rural Can Turon, Can Marpons, el Celler Quim Batlle, el Celler Talcomraja i l’Horta ecològica Pla de Munt

Benvinguts a Pagès és una iniciativa que ens permet redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Al Maresme compta amb el suport del Consorci de Promoció Turística i del Consell Comarcal del Maresme a partir del projecte Productes de la Terra Maresme.