L’Ajuntament de Montgat posa dos locals a disposició del programa Temps x Cures

L’Ajuntament de Montgat s’incorpora al programa Temps per Cures que ofereix el Consell Comarcal del Maresme posant a disposició del servei dos equipaments on poder prestar la línia de “canguratge en locals municipals”. Aquesta modalitat, conjuntament amb la de canguratge a domicili i cangur per a activitats, configura el servei que el Consell Comarcal ofereix als municipis de menys de 20.000 habitants per ajudar les famílies i, en especial les dones, en les tasques de cura familiar.

Les famílies de Montgat, que ja poden efectuar la sol·licitud d’aquest servei, tindran accés al servei de canguratge en 2 equipaments diferents:

  • A l’Escola d’Adults Timó (Camí Vell a Tiana 62) s’atendran els nadons de 0 a 3 anys de dilluns a dijous de 9:30h a 11:30h En aquest espai només es farà un torn i serà exclusiu per a assistents a l’escola Timó.
  • A l’Institut Thalassa (Avda. de la Unió 0) s’atendran els infants de 6 a 12 anys de dilluns a divendres de 16:15h a 20:30h. En aquest espai es faran 2 torns: De 16:15h a 18:30h i de 18:45h a 20:30h.

Cada infant podrà gaudir de, com a màxim, 4 torns a la setmana. Igual que en el servei de cangur a domicili, la demanda pot ser puntual o continuada. En aquest cas, la sol·licitud s’ha d’anar renovant mensualment. 

Es tracta d’un servei gratuït i d’accés universal, però en cas que la demanda sigui superior a les places ofertes, es prioritzaran les famílies que pertanyin als col·lectius que el programa Temps per Cures reconeix com a prioritaris i persones empadronades o que visquin al municipi de Montgat.

Temps per Cures és un programa promogut pel departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat a partir de la iniciativa “Corresponsables”, del Ministeri d’Igualtat.

Podeu ampliar aquesta informació al web de l’Ajuntament de Montgat