El grup Nèvoa actuarà divendres, 22 de març al centre l’Amistat de Premià de Mar

La cantant Nèvoa actuarà el proper divendres dia 22 a les 22h al centre l’Amistat dins de la programació estable de música i teatre que l’Ajuntament inicia fins al mes de juny.


El grup Nèvoa, l’ànima mater del qual és la cantant catalana Núria Piferrer, presentarà el seu espectacle Fados i fades, un espectacle que convida a endinsar-se a deixar-se dur per la música, segons expliquen els components del grup. A Fados i fades s’interpreten de fados de tots els temps i textos del poeta portuguès Fernando Pessoa. La idea original d’aquest espectacle és de la cantant Núria Piferrer i els arranjaments i la direcció musical d’Eduard Iniesta (guitarra portuguesa al grup).

Nèvoa és l’alter ego de la cantant Núria Piferrer i la idea va sorgir …sense voler, d’ella i del compositor també català Eduard Iniesta, tots dos conjuntament amb Joan Garrobé (guitarra clàssica) i Guillermo Prats (contrabaix) formen aquesta proposta de música portuguesa que estrena el
> seu espectacle a Premià de Mar.

L’espectacle s’iniciarà a les 22h al Centre l’Amistat al preu de 6EUR, la venda anticipada se realitza de dilluns a divendres de 17 a 22h al Centre Cívic del carrer Esperança.
> El concert inaugura també la temporada estable de teatre i música organitzada per la regidoria de cultura i joventut de Premià de Mar.

> Després d’aquest concert està previst que passin per la nostra vila concerts de jazz, blues, cançó catalana o havanera, tot d’una en un seguit de propostes que es realitzaran al Centre l’Amistat al preu de sis euros i que, conjuntament amb el programa semestral d’exposicions, conformen una xarxa permanent de propostes culturals a Premià de Mar fins a l’inici de la festa major dels pirates.
>
Programació estable de teatre i música
NÉVOA Fados i fades
>
22 de març
Centre l’Amistat, 22h
6EUR
>